دستور ویژه دادستان کل کشور در پی هتک حرمت به ساحت مقدس حضرت رقیه (س) در یک روزنامهدادستان کل کشور در پی هتک حرمت یک روزنامه به ساحت مقدس حضرت رقیه (س) دستور توقیف این نشریه و برخورد با عاملان این هتک حرمت را صادر کرد.

در پی هتک حرمت به ساحت مقدس حضرت رقیه (س) در یکی از روزنامه‌ها، حجت الاسلام و المسلمین منتظری دادستان کل کشور طی نامه‌ای به دادستان ویژه روحانیت تهران خواستار توقیف این نشریه و برخورد با عاملان این اقدام شد.


موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسب‌ها: پاتوق عسل- قوه قضائیه

تاريخ : شنبه 24 شهريور 1397 | 12:43 | نویسنده : محمود |
با موافقت نمایندگان مجلس؛

با موافقت نمایندگان به کارگیری بازنشستگان در دستگاه‌های اجرایی ممنوع و تعداد استثنائات این قانون هم کاهش یافت.

به کارگیری بازنشستگان در دستگاه‌های اجرایی ممنوع شد/ استثنائات قانون کاهش یافتبه گزارش خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ نمایندگان در صحن علنی امروز (سه‌شنبه 2 مرداد ماه) طرح اصلاح قانون ممنوعیت به کارگیری بازنشستگان را بررسی و با 194 رأی موافق، 36 رأی مخالف و 2 رأی ممتنع تصویب کردند.

به موجب ماده واحده این مصوبه؛ تبصره یک ماده واحده قانون ممنوعیت به کارگیری بازنشستگان مصوب 20 اردیبهشت ماه سال 95 به شرح زیر اصلاح می‌شود:

به کارگیری بازنشستگان در سمت‌های مذکور از بندهای الف، ب و ج ماده 71 قانون مدیریت خدمات کشوری مصوب 8 مهر ماه سال 86 و همچنین به کارگیری بازنشستگان نیروهای مسلح با تدابیر فرماندهی معظم کل قوا صرفا در دستگاه‌های متبوع خود مجاز است. به کارگیری بازنشستگان در وزارت اطلاعات تا سقف یک درصد از مجموع نیروهای شاغل رسمی این وزارتخانه در هر رده مدیریتی صرفا در وزارتخانه‌ مذکور مجاز می‌باشد.

دارندگان اجازات خواسته مقام معظم رهبری، جانبازان بالای 50 درصد، آزادگان بالای 3 سال اسارت و فرزندان شهدا از شمول این قانون مستثنی می‌باشند.

شایان ذکر است، بر اساس این مصوبه به کارگیری بازنشستگان در دستگاه‌های اجرایی به استثنای روسای قوا، معاون اول رئیس جمهور، نواب رئیس مجلس، اعضای شورای نگهبان، وزرا، نمایندگان مجلس و معاونان رئیس جمهور تصویب شد.

انتهای پیام/


موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسب‌ها: پاتوق عسل-بازنشستگان-دستگاه‌های اجرایی- ممنوع

تاريخ : سه شنبه 2 مرداد 1397 | 14:46 | نویسنده : محمود |
دوستی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان:

عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی گفت: روحانی اعتدالگرا است و طبیعتا از عناصر اعتدالی در کابینه استفاده می کند.

اسماعیل دوستی عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی در گفاصلاح طلبان از عدم  حضورشان در کابینه روحانی مطلع بودندت وگو با خبرنگار احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره ترمیم تیم اقتصادی دولت اظهار کرد: در شرایط  فعلی همه احزاب و جناح‌های سیاسی باید به روحانی کمک و دولت را تقویت کنند به نحوی که دشمنان ما از انسجام کشور یقین پیدا کنند و این انسجام باید طبق منویات رهبری در حمایت از روحانی صورت پذیرد.

 دوستی ادامه داد: رئیس جمهور باید دراین وضعیت با تغییر تیم اقتصادی کابینه و جایگزینی افرادی قوی، با انگیزه و دوستدار انقلاب ونظام ،کشور را از این گردنه خطرناک عبور دهد.

عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی اظهار کرد: معتقدم باور روحانی تفکیک وزارتخانه ها و ترمیم دولت بوده که اکنون در حال برسی ومطالعه این موضوع است، ما از رئیس جمهور خواهشمندیم هر چه سریع‌تر این اتفاق را رقم بزند همچنین از مجلس خواستار کمک به دولت هستیم.

عضو شورای هماهنگی جبهه اصلاحات درباره جایگزین و حضور اصلاح‌طلبان به جای اعتدال‌گرایان در دولت اظهار کرد: معتقدم رئیس جمهور باید از اصلاح‌طلبان نیز در کابینه نیز استفاده کند و قطعا رئیس دولت حضور اصلاح طلبان را مدنظر دارد.

وی با بیان اینکه روحانی یک اعتدال‌گرا است گفت: رئیس جمهور طبیعتا از عناصر اعتدالی در کابینه‌اش استفاده می‌کند و اصلاح‌طلبان به این موضوع آگاهی داشتند معتقدم جریان اصلاحات نباید به روحانی گیر بدهد و از سوی دیگر ملزم به حمایت از رئیس دولت هستند.

عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی درباره طرح پارلمان اصلاحات گفت: با وجود ارائه گزارشی از سوی کمیته سیاسی کماکان  طرح  پارلمان اصلاحات به صورت کامل قطعی نشده  که اصلاح طلبان بتوانند واردامور اجرایی آن شوند .

دوستی خاطر نشان کرد:اکنون بسیاری از شخصیت‌های اصلاح‌طلب به  پارلمان اصلاحات اعتقادی ندارندو همچنین  این طرح  باید به طور کامل  مورد برسی قرار بگیرد  تا مانند شورای عالی سیاست گذاری دچار مشکل نشود.

انتهای پیام/


موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسب‌ها: پاتوق عسل-اصلاح طلبان- کابینه-روحانی-گیر

تاريخ : سه شنبه 2 مرداد 1397 | 14:42 | نویسنده : محمود |
لاریجانی در جلسه علنی:

 رئیس مجلس گفت: ایالات متحده به جهالت دیپلماتیک و توحش در عرصه بین المللی دامن می‌زند.

ترامپ قالتاقی بین‌المللی است/ ایالات متحده دیپلماسی جاهلانه را دنبال می‌کندبه گزارش خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (سه‌شنبه 2 مرداد) در پاسخ به تذکر حسینعلی حاجی‌دلیگانی نماینده مردم شاهین‌شهر مبنی بر اینکه انتظار داشتیم به یاوه‌گویی‌های ترامپ رئیس جمهور آمریکا پاسخ دهید، اظهار کرد: ما جواب هر حرف مفتی را نمی‌دهیم.

وی با تأکید بر اینکه حرف‌های ترامپ اصلا سطح دیپلماتیک نداشت، ادامه داد: ترامپ و رئیسش در فساد و قالتاقی شهره هستند و همه در عرصه بین المللی آنان را با این ویژگی می‌شناسند.

لاریجانی با اشاره به اینکه آمریکا امروز به عنوان یک کشور با بی‌نظمی دیپلماتیک شناخته می‌شود، تصریح کرد: ایالات متحده به جهالت دیپلماتیک و توحش در عرصه بین المللی دامن می‌زند.

رئیس مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: مقامات آمریکا با این رفتار و اظهارات در واقع خود را خراب می‌کنند و نباید به آنان محل بگذاریم.

انتهای پیام/


موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسب‌ها: پاتوق عسل-ترامپ -قالتاق بین‌المللی

تاريخ : سه شنبه 2 مرداد 1397 | 14:36 | نویسنده : محمود |
معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور به حادثه تروریستی مریوان واکنش نشان داد.

ذوالفقاری در گفت‌وگو باباشگاه خبرنگاران جوان:حسین ذوالفقاری معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با اشاره به حادثه تروریستی مریوان اظهار کرد: در مناطق مرزی فعالیت‌های زیادی صورت گرفته و از تحرکات گروهک‌های تروریستی جلوگیری شده است.

معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور با بیان اینکه حوادثی مانند عملیات تروریستی پاسگاه مریوان قطعا پاسخ جدی نیروهای ما را در پی خواهد داشت, افزود: تحرکات گروهک‌ها در اثر حمایت های صورت گرفته نسبت به گذشته افزایش پیدا کرده است و اطلاعات و آمار حاکی از حمایت‌های برخی کشور نسبت به عملیات‌های تروریستی است.

ذوالفقاری با بیان اینکه نیروهای مرزی، نظامی، سپاه پاسداران تحرکات تروریست‌ها را خنثی کردند, گفت: با برخی از عملیات‌های صورت گرفته برخورد شده است و واکنش نیروها نسبت به عملیات‌های بعدی سنگین تر خواهد بود.

معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور  تاکید کرد: این تحرکات تهدیدی برای امنیت کشور محسوب نمی شوند.

گفتنی است؛ در حمله  اشرار و تروریست‌های ضد انقلاب و وابسته به استکبار جهانی به پاسگاه مرزی در روستای دری منطقه مریوان  تعداد 10 تن از رزمندگان اسلام به شهادت رسیدند.

انتهای پیام/


موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسب‌ها: پاتوق عسل-مریوان

تاريخ : سه شنبه 2 مرداد 1397 | 14:34 | نویسنده : محمود |
رهبر معظم انقلاب فرمودند: وزارت امور خارجه و به‌ویژه سفرا باید عمیقاً به ارزشهای اسلام و انقلاب پایبند باشند و رفتار و گفتار آنان، منعکس کننده این ارزشها باشد.

تصور حل مشکلات از راه مذاکره یا رابطه با آمریکا خطایی واضح است/مذاکرات با اروپا را قطع نکنید اما نباید معطل بسته اروپایی ماندبه گزارش گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (شنبه) در دیدار سفیران، کارداران و مسئولان وزارت امور خارجه، تأمین و حفظ منافع ملی به معنای حقیقی را هدف اصلی سیاست خارجی خواندند و با بیان بایدها و نبایدهای دیپلماسی در نظام اسلامی افزودند: می توان با روحیه صحیح انقلابی و دیپلماسی هوشمندانه و هدفمند، روابط خارجی را گسترش داد و عناصر قدرت نظام را به پشتوانه ای برای دستاوردهای سیاسی و دیپلماسی تبدیل کرد.

رهبر انقلاب اسلامی در ابتدای سخنان خود با اشاره به شرایط کنونی و جبهه گسترده ای که ضد اسلام و جمهوری اسلامی ایران شکل گرفته، تلاش دیپلماسی را در بر دارنده اجر الهی و افتخاری تاریخی و ملی در دفاع از حقانیت ملت ایران دانستند و گفتند: در چالش‌ها، انسان غیرتمند و صبور و خردمند، بر تلاش‌ها و حجم و کیفیت کار می افزاید، بنابراین باید روحیه‌ی تازه‌سازی فعالیت‌ها در دستگاه دیپلماسی گسترش یابد.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای افزودند: حفظ سلامت دینی و طهارت روحی و معنوی خود و خانواده و پایبندی رفتاری و گفتاری به مسائل شرعی از مهمترین وظایف مسئولان و کارکنان وزارت امور خارجه به‌ویژه سفرا و اعضای نمایندگی‌های ایران در خارج است.

ایشان با تأکید بر اینکه دستگاه دیپلماسی بخش اصلی سیاست خارجی کشور و نمای بیرونی نظام جمهوری اسلامی است، خاطرنشان کردند: وزارت امور خارجه و به‌ویژه سفرا باید عمیقاً به ارزشهای اسلام و انقلاب پایبند باشند و رفتار و گفتار آنان، منعکس کننده این ارزشها باشد.

رهبر انقلاب اسلامی در ادامه تبیین بایدها و نبایدهای دیپلماسیِ نظام اسلامی، شرط لازم برای نمایندگان دیپلماسی را برخورداری از روحیه قوی و مستحکم، امید به آینده و بهره مندی از احساس حقانیت برشمردند و با اشاره به موضوع مهم منافع ملی، گفتند: هدف اصلی و واقعی دیپلماسی، حفظ منافع ملی است و تعامل یا تقابل، تنها روشهایی برای تأمین منافع ملی هستند.

حضرت آیت الله خامنه ای، منافع ملی را برگرفته از سیاست‌های اصلی و ارزشهای نظام دانستند و تأکید کردند: دستگاه دیپلماسی باید منافع ملی را حفظ و تأمین کند.

ایشان، سخنان رئیس جمهور را در سفر اخیر به اروپا مبنی بر اینکه «اگر نفت ایران صادر نشود، نفت هیچ کشوری در منطقه صادر نخواهد شد» سخنانی مهم و حاکی از سیاست و رویکرد نظام برشمردند و افزودند: وظیفه وزارت امور خارجه پیگیری جدی اینگونه مواضع رئیس جمهور است.

رهبر انقلاب اسلامی در ادامه به موضوع «دیپلماسی ایدئولوژیک» اشاره و خاطرنشان کردند: برخی به غلط، سخن از لزوم جدایی دیپلماسی از ایدئولوژی به میان می آوردند، در حالی‌که دیپلماسی ایدئولوژیک هیچ اشکالی ندارد و القاء تقابل میان ایدئولوژی و منافع ملی، صحیح و منطقی نیست.

حضرت آیت الله خامنه ای با تأکید بر اینکه هدف از تشکیل جمهوری اسلامی حفظ منافع ملی، استقلال، آزادی، عدالت اجتماعی، قدرت و امنیت ملی است، افزودند: ایدئولوژی به دنبال تأمین و حفظ منافع ملی است و هویت یک ملت محسوب می شود.

رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به وجود ایدئولوژی در رفتار و سیاست‌های دولتهای غربی، گفتند: امریکایی‌ها در سخنان خود بارها از عبارت «ارزشهای امریکایی» استفاده می کنند که همان ایدئولوژیِ آنها و برگرفته از اعلامیه استقلال امریکا است و در کشورهای اروپایی نیز تفکرات ایدئولوژیک بر رفتار و فعالیت‌های سیاسی آنها حاکم است.

ایشان ارتباط خردمندانه، هوشمندانه، هدفمند و منطقی با جهان را برخاسته از نگاه اسلامی نظام و کاملاً منطبق با دیپلماسی ایدئولوژیک خواندند.

رهبر انقلاب اسلامی تحقق و بروز روحیه انقلابی را در تعاملات و رویکردهای دیپلماتیک ضروری دانستند و افزودند: دیپلمات ایرانی باید به انقلاب افتخار کند و در تعاملات کاری او، «عزت، احساس اقتدار و اعتماد به نفس» به روشنی مشاهده شود که البته این رفتار و منش انقلابی با بیان حرفهای نامعقول و ایجاد هیاهو کاملاً متفاوت است.

حضرت آیت الله خامنه ای در تبیین ضرورت برخورداری سفیران و دیپلماتهای ایرانی از احساس حقانیت، به موضوع جنگ روانی بی‌وقفه دشمنان اشاره کردند و افزودند: باید با احساس حقانیت و با آگاهی و تسلط در مباحث چالشی، پاسخهای قاطع و منطقی به اتهامات بیگانگان داد.

ایشان، متهم کردن دائم ایران به یک مسئله منفی را دستور کار اصلی جنگ روانی مستمر دشمنان خواندند و افزودند: برای تحقق این هدف، «ایران هراسی، ایران ستیزی، ایران گریزی، اتهام نقض دموکراسی، نبود آزادی و نقض حقوق بشر» مدام در تبلیغات بیگانگان تکرار می شود.

حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به جنایات اروپایی‌ها و غربی‌ها در مستعمرات گذشته، محدود بودن دموکراسی در غرب به مقررات و یا نظر مراکز خاص، وجود دیکتاتوری حزبی در امریکا و برخی کشورهای اروپایی و نیز جنایات فعلی غربی‌ها از جمله همدستی با سعودی‌ها در کشتار مردم یمن افزودند: غربی‌ها مظهر نقض حقوق بشر هستند اما با وقاحتِ تمام، ایران را متهم می کنند به‌گونه ای که گاه انسان از شدت وقاحت آنها حیرت می کند.

رهبر انقلاب اسلامی تصور حل مشکلات کشور با مذاکره یا رابطه با امریکا را خطایی واضح خواندند و افزودند: امریکا با اصل نظام اسلامی مشکل اساسی و مبنایی دارد، ضمن اینکه کشورهای فراوانی در افریقا، آسیا و امریکای لاتین هستند که با امریکا رابطه دارند اما همچنان با مشکلات فراوان دست به گریبانند.

حضرت آیت الله خامنه ای در تبیین دشمنی عمیق امریکا با جمهوری اسلامی خاطرنشان کردند: امریکایی‌ها به دنبال بازگشت به موقعیت و جایگاه خود در ایران قبل از انقلاب هستند و به کمتر از این هم راضی نخواهند شد.

ایشان مخالفت امریکا با «توان هسته ای و قدرت غنی سازی بالا و نیز حضور ایران در منطقه» را ناشی از خصومت عمیق آنها با عناصر اقتدار نظام اسلامی برشمردند و افزودند: حضور منطقه‌ای جزو عناصر قدرت و امنیت ایران است و عقبه راهبردی کشور محسوب می شود، به همین علت دشمنان با آن مخالفند.

رهبر انقلاب با اشاره به بیان مکرر غیرقابل اعتماد بودن امریکا از زبان مسئولان کشور افزودند: بنده از قدیم این نکته را خاطرنشان می کردم که روی حرف و حتی امضای امریکایی‌ها نمی توان حساب کرد، بنابراین مذاکره با امریکا هیچ فایده ای ندارد.

ایشان فعال کردن ظرفیت‌های استفاده‌نشده یا کم استفاده شده در کشور را مهم دانستند و افزودند: مذاکرات با اروپایی‌ها قطع نشود اما نباید معطل بسته اروپایی ماند بلکه باید کارهای فراوان لازم در داخل کشور را دنبال کرد.

رهبر انقلاب اسلامی، گسترش ارتباطات چند جانبه و به‌ویژه دو جانبه و توجه خاص به تشکلهای منطقه ای را ضروری خواندند و افزودند: سفرا و نمایندگان ایران در خارج باید به ظرفیت‌ها و توانایی‌های ملت و کشور کاملاً واقف باشند.

حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به اذعان اخیر مقامات امریکایی درباره استعداد ملت ایران افزودند: از چندین سال قبل تأکید می کردم که استعداد ایرانی از متوسط استعداد دنیا بالاتر است، این واقعیت یک ظرفیت مهم داخلی است، همچنانکه ایمان، شجاعت، ایثار و افتخار ملت به ارزشها از دیگر عناصر توانایی‌های ایران است.

ایشان ارتباط با دانشمندان، رجال سیاسی غیر دولتی و فعالان اقتصادی دیگر کشورها را جزو روشهای رایج دیپلماسی در جهان برشمردند و افزودند: با این روشها می توان گستره فعالیت‌های دستگاه سیاست خارجی را گسترش داد.

رهبر انقلاب اسلامی همچنین قدرت میدانی را پشتوانه دیپلماسی خواندند و افزودند: مهم این است که هر گونه عنصر اقتدار به نوعی دستاورد سیاسی و اقتصادی تبدیل شود.

پیش از سخنان رهبر انقلاب اسلامی، وزیر امور خارجه با اشاره به رویکردهای دستگاه دیپلماسی به‌ویژه در ارتباط با همسایگان و تمرکز بر دیپلماسی اقتصادی، گفت: تلاش کرده‌ایم با خودباوری به استقبال چالش‌ها برویم و از منافع ملی با صلابت دفاع کنیم.

آقای ظریف با بیان اینکه با همین رویکرد و با حمایت‌ها و هدایت‌های رهبر انقلاب اسلامی توانستیم پروژه ایران‌هراسی صهیونیست‌ها را شکست دهیم، خاطرنشان کرد: ترامپ و نتانیاهو تلاش می‌کنند با نمایش‌های سخیف، پروژه ایران‌هراسی را تکرار کنند اما امروز حتی در میان متحدان خود نیز تنها و منزوی هستند.

وزیر امور خارجه با اشاره به تشکیل اتاق جنگ و تلاش گسترده آمریکا برای فشار و زورگویی علیه ملت ایران، گفت: همواره به کشورهای دیگر از جمله متحدین امریکا اعلام کرده‌ایم که مقابله با زورگویی امریکا باید از تعهدات سیاسی فراتر رفته و به اقدامات عملی زمان‌دار منجر شود.

آقای ظریف افزود: ما شرایط سخت‌تری را تجربه کرده‌ایم و اطمینان دارم در پرتو همدلی و وفاق می‌توانیم بر مشکلات فائق شویم و شرایط پیش‌رو را با عنایت الهی و با هدایت‌های رهبری و حمایت مردم به خوبی و با افتخار و سربلندی و با کمترین آسیب مدیریت کنیم.

انتهای پیام/


موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسب‌ها: پاتوق عسل-رهبر-منافع ملی

تاريخ : سه شنبه 30 تير 1397 | 12:53 | نویسنده : محمود |
عامل بازدارندگی از نوع ایرانی/

همه مسئولان جمهوری اسلامی ایران بارها و بارها اعلام کردند که همه توان ما برای دفاع است و سلاح های ما تهدید علیه کسی نیست.

به گزارش خبرنگار حوزه  دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ موضوعی که چند سالی در تمامی محافل بین المللی مطرح می‌شود، بحث موشکی جمهوری اسلامی ایران است. مقامات کشورمان بارها به صراحت اعلام کردند که برنامه موشکی جزو خطوط قرمزی است که به هیچ وجه در مورد آن مذاکره نمی کنند. از نگاه تهران، برنامه موشکی مسئله ای مستقل از برنامه هسته ای و برجام و هر توافق دیگری است و جزو توانایی های نظامی متعارف به حساب می آید که ربطی به توانایی های غیرمتعارف مانند کلاهک هسته ای ندارد.

کارشناسان و مقامات غربی بارها مسئله موشک های ایران را در همه زمینه ها پیش کشیدند. آنها روزی حربه تهدید را در پیش گرفتند، روزی تحریم‌ها را علم کردند و روزی هم سخن از گزینه های روی میز به میان آمد، گزینه هایی که فقط روی میز ماند و خاک خورد! در این میان اما جمهوری اسلامی ایران با صلابتی مثال زدنی مسیر پیشرفت و تحقق اهداف خود را در پیش گرفت و روز به روز جلو رفت، تا جایی که امروز به یکی از قدرت های نظامی دنیا تبدیل شد، قدرتی که در منطقه حرف نهایی را می زند.

هفته گذشته بود که خبری مهم در راس اخبار جهان قرار گرفت؛ خبری منتسب به سردار سرلشکر پاسدار محمدعلی جعفری فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که اظهار کرده بود: ما توان افزایش برد موشک هایمان به بیش از دو هزار کیلومتر را داریم ولی فعلا این سیاست ما نیست، زیرا بسیاری از اهداف ما و منافع دشمن در همین برد دو هزار کیلومتر است. 

جمهوری اسلامی ایران که یک جنگ جهانی هشت ساله به آن تحمیل شد، با همه سختی ها و تحریم هایی که وجود داشت، سعی کرد در عرصه نظامی و دفاعی به خودکفایی برسد. نکته قابل ذکر این است که همه تجهیزات، سلاح ها، موشک ها، پهپادها و سایر جنگ‌افزارهای کشورمان که دشمنان غربی عربی آنها را بزرگ نمایی می کنند همه در چارچوب دکترین دفاعی جمهوری اسلامی ایران است و نه دکترین نظامی - تهاجی و جنگ طلبانه.

حدود بیست و پنج سال پیش جمهوری اسلامی ایران کار روی تولید انواع موشک‌های بالستیک را آغاز کرد. توانمندی نظامی و دفاعی کشور، بدون شک یکی از مهم ‏ترین محورهای راهبرد نظامی جمهوری اسلامی ایران برای مقابله با تهدیدات دشمنان است، همچنین بر اساس مولفه‌های قدرت، توان موشکی به عنوان یکی از مهم ترین عوامل بازدارنده تهاجم نظامی قرار دارد.

موشک‌هایی که هر زمینی را شخم می‌زنند

از ابتدای انقلاب تا کنون همه مسئولان جمهوری اسلامی ایران بارها و بارها اعلام کردند که همه توان ما برای دفاع است. جمهوری اسلامی ایران به هیچ کشوری حمله نخواهد کرد، آغازگر جنگ با هیچ طرفی در منطقه و یا خارج از منطقه نخواهد بود. سلاح های ما تهدید علیه کسی نیست، اما اگر مورد تهدید و حمله نظامی از جانب کشورهای منطقه و یا خارج از آن قرار بگیریم با توجه به سلاح های پیشرفته و تجهیزات نظامی پیشرفته ای که داریم، با قدرت و با شدت از امنیت ملی خودمان، از نظاممان و از خاکمان دفاع می کنیم.

یکی از موثرترین سلاح‌ها در میدان‌های نبرد که توانایی ضربات سنگین و مهلک در زمین، هوا و دریا را دارند موشک‌ها هستند و یکی از اعضای این خانواده، نوع بالستیک آن است.

موشک بالستیک، نوعی موشک است که بخش اعظمی از مسیر خود را به صورت منحنی و یا به شکل توپ طی می‌کند که به این حرکت بالستیک می‌گویند و انتخاب کلمه ball یا همان توپ نیز به همین علت است. تقسیم بندی موشک‌های بالستیک براساس برد آن‌ها انجام می‌شود. 

موشک‌های جمهوری اسلامی ایران، عامل بازدارنده در مقابل هر نوع دست درازی

در شرایطی که قدرت نظامی بازدارنده ایران مدتها است که محور بحث های دوست و دشمن است، بررسی تکنولوژی موشک‌های ایران نشان می دهد که برد این موشک ها به دورترین نقاط اروپا و آسیا می رسد و این توان دفاعی باعث ناامیدی دشمنان در حمله نظامی به کشور شده است؛ موشک‌هایی که قدرت دارند تا هر زمینی را شخم بزنند.

سجیل

موشک سجیل نخستین موشک زمین به زمینِ بردِ بلندِ دو مرحله ایِ سوخت جامد در کشور است که توسط متخصصان سازمان صنایع هوافضای وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح طراحی و ساخته شده است. این موشک بالستیک، برد عملیاتیِ نزدیک به 2هزار کیلومتر دارد و از ویژگی های مهم آن می توان به دقت بالا در اصابت به اهداف تعیین شده، زمان بسیار کوتاه آماده سازی و عملیاتی شدن سامانه پرتاب، زمان بسیار کوتاه انتقال سایت پرتاب دیسک پس از شلیک، قابلیت لانچر متحرک، قابلیت حمل موشک آماده شلیک و بهره مندی از سیستم tvc اشاره کرد.

سجیل از آن دسته موشک‌های بالستیک کشور است که با خروج از جو و طی مسیر در خارج از جو به داخل جو بازگشته و با سرعت حدود 10 تا 12 ماخ (حدود 3400 تا 4080 متر بر ثانیه) به سوی هدف می‌رود که انهدام آن از سوی سامانه‌های دفاع هوایی موجود را ناممکن می‌کند.

موشک‌هایی که هر زمینی را شخم می‌زنند

خانواده شهاب

خانواده «شهاب» را باید نامدارترین نسل موشک‌های ایرانی دانست که در 3 رده شهاب1، 2 و 3 تولید شده است. جمهوری اسلامی ایران در اولین گام های خود برای تولید موشک در داخل، شهاب 1 را با بُرد 300 کیلومتر از روی موشک اسکادB ساخت و حدود 2 سال بعد، موشک شهاب 2 با بُرد 500 کیلومتر ساخته شد. پس از آن بود که با الگوبرداری از روی موشک اسکاد C، اولین موشک  ایران با هدف اصابت به سرزمین‌های اشغالی با نام «شهاب 3» تولید شد.

موشک شهاب ۳ یک موشک‌ بالستیک میان‌بردِ سوختِ مایع تولید ایران است، برد این موشک با کلاهک ۱۲۰۰ کیلویی تا ۱۳۰۰ کیلومتر، با کلاهک ۱ تنی تا۱۵۰۰ کیلومتر و با کلاهک ۸۰۰ کیلویی تا ۱۷۰۰ کیلومتر اعلام شده‌است.

موشک‌هایی که هر زمینی را شخم می‌زنند

خلیج فارس

موشک خلیج فارس یک موشک راهبردی است که اولین بار در رزمایش "پیامبر اعظم 3" در سال 2008 آزمایش شد.  رسانه های جهان در روزهای نخستِ رونمایی جمهوری اسلامی ایران از موشک خلیج فارس، اعلام کردند ایران یک موشک بالستیک مافوق صوت را آزمایش کرد که سرجنگی حدودی 500 کیلوگرم را می‌تواند حمل کند و این موشک ارتقا یافته فاتح 110 است. 

هدف بزرگی که خلیج فارس مامور انهدام آن است بسیار بزرگ بوده و یک غول تمام فلزی با وزنی در حدود 90 تا 100 هزار تن و  با ابعادی در حدود 300 متر طول و بیش از 70 متر عرض به شمار می رود (ناوهای جنگی).

موشک‌هایی که هر زمینی را شخم می‌زنند

قدر

موشک قدر ۱۱۰ نسل دیگری از موشک‌های بالستیک بوده که برد آن ۳ هزار کیلومتر است. قدر ۱۱۰، مدل بهسازی شده شهاب ۳ است. این موشک برای نخستین بار در رژه‌ای سالیانه که به مناسبت سالگرد آغاز جنگ ایران و عراق برگزار شده بود، رونمایی شد و نمادی از قدرت صنعت موشکی کشور به حساب می‌آید.

این موشک در زمره سریع‌ترین موشک‌های دنیا قرار می‌گیرد که توانایی رویارویی با تمامی رادار‌ها را دارد. این موشک دارای یک موتوری تک مرحله‌ای با سوخت جامد و سرعتی برابر ۶ ماخ است. قدر به دلیل برخورداری از لانچر‌های متحرک با سرعت بیشتری جابه جا شده و می‌تواند کلاهک اتمی ۵۰ تا ۳۲۰ کیلوتنی یا کلاهک متعارف ۳۲۰ کیلوگرمی تا مسافت ۳۷۳ مایلی را حمل کند.

این موشک توسط متخصصان داخلی و در صنایع موشکی شهید همت تولید شده است. مدت زمان آماده سازی قدر ۱۱۰ برای شلیک به نسبت شهاب ۳ بسیار کمتر یعنی ۳۰ دقیقه و قابلیت مانور موشک قدر-۱۱۰ از شهاب ۳ بسیار بیشتر است.

قدر ۱۱۰ به راحتی می‌تواند مسیر خود را تغییر دهد و همین موضوع باعث می‌شود تا هنگام شناسایی شدن توسط دشمن به راحتی بتواند با این قابلیت خود از منهدم شدن خود جلوگیری کند. این موشک دارای سیستم خلبان خودکار پیشرفته و موقعیت یاب جهانی (GPS) است که به دقت بالای آن کمک می‌کند.

موشک‌هایی که هر زمینی را شخم می‌زنند

خرمشهر

موشک خرمشهر به عنوان دومین موشک بالستیک بدون بالک و اولین بالستیک دوربرد بدون بالک ایرانی شناخته می‌شود که جدیدترین دستاورد متخصصان داخلی کشورمان است. بنا بر اخبار اعلام شده این موشک به برد ۲۰۰۰ کیلومتر رسیده و قابلیت حمل کلاهک منفرد یا چندگانه تا ۱۸۰۰ کیلوگرم را دارد. هنوز اعلام نشده این موشک از نوع سوخت جامد یا مایع است، اما در هر صورت با توجه به قطر بالاتر این موشک، یک طراحی کاملاً جدید ولی بر اساس تجربیات موفق گذشته به انجام رسیده است.

کلاهکی که در موشک خرمشهر مشاهده می شود از نوع مخروطی ساده با یک نوک غیر تیز با انحنای کم برای کاهش اثرات مخرب حرارت در سرعت های پروازی بالا و هایپرسونیک است، اما می توان انتظار داشت کلاهک های دیگری که در موشک هایی مانند سجیل و قدر از نوع سه مخروطی نصب شده برای موشک خرمشهر نیز طراحی شود. بر اساس شکل ظاهری کلاهک خرمشهر در ناحیه دماغه، می توان سرعت این موشک را بیش از ۱۵ ماخ تخمین زد.

موشک‌هایی که هر زمینی را شخم می‌زنند

قیام

موشک قیام-1 اولین موشک بالستیک بدون بالك ساخت ایران است که در سال 1390 با موفقیت کامل آزمایش و به هدف از پیش تعیین شده اصابت کرد. قیام-1 موشکی با سوخت مایع است که از قابلیت جابجایی و متحرک بودن بهره مند است. این موشک در واقع یکی از منحصر به فرد ترین موشک‌های بالستیک ایرانی است که از سیستم جدیدی برای هدایت خود استفاده می كند.

از ویژگی‌های بارز موشک قیام این است که احتمال ردیابی، شناسایی و مورد اصابت قرار گرفتن آن توسط سیستم‌های ضد موشک (مانند پاتریوت، ارو و اس 300) به علت سرعت بالا هنگام پرتاب، چرخشی شدن، استفاده از آلیاژ خاص و جذاب امواج رادار و به احتمال زیاد استفاده از کلاهک ۳ تکه MIRV به شدت کاهش یافته است.

بارزترین ویژگی موشک قیام که بیشتر مورد توجه قرار گرفته، نداشتن بالک است که قابلیت پرتاب از سیلوهای مخصوص، پرتاب از پرتابگر، پرتاب از زیر دریایی و ... را به این موشک می بخشد. برد قیام 800 کیلومتر بوده و کلاهکی به جرم 746 کیلوگرم را حمل می‌کند، در حالی که موشک شهاب‌ 2 با کلاهک 750 کیلوگرمی 500 کیلومتر برد دارد.

موشک‌هایی که هر زمینی را شخم می‌زنند

از دیگر موشک‌های ساخت جمهوری اسلامی ایران می‌توان به حوت، فجر، عماد، فاتح، عاشورا، صیاد، توفان، نصر، زوبین و کوثر اشاره کرد که بازدارندگی خوبی برای کشور ایجاد کرده اند، بطوری که آمریکا و اذنابش سال ها است که در اطراف کشورمان تقلا می کنند، اما جرات یک نگاه چپ به خاک این کشور را ندارند.

بارها گفته ایم و باز هم می‌گوییم که فعالیت‌های موشکی‌ جمهوری اسلامی ایران در راستای دفاع از تمامیت ارضی است و هیچ‌گونه تهدیدی برای کشورهای منطقه و دیگر کشورها محسوب نمی‌شود. 

در هر صورت دشمنان جمهوری اسلامی ایران همچون اسرائیل، آمریکا و برخی مرتجعین منطقه باید بدانند که دوران بزن در رو به پایان رسیده است. بنا بر گفته رهبری معظم انقلاب اگر آنها یک ضربه بزنند، قطعا 10 ضربه دریافت خواهند کرد. ارتش رژیم صهیونیستی بعنوان اصلی ترین دشمن جمهوری اسلامی ایران و جهان اسلام امروز در سرزمین های اشغالی بالغ بر 10 پایگاه هوایی مهم دارد. "تل نوف" ، "حتزار"، "حاتزوریم"، "بن گوریون" و ... از جمله پایگاه های هوایی راهبردی ارتش اسرائیل در سرزمین های اشغالی است که در صورت هرگونه اشتباهی این پایگاه ها با موشک های بالستیک ایرانی نابود خواهد شد. 

انتهای پیام/


موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسب‌ها: پاتوق عسل- عامل -بازدارندگی-ایرانی

تاريخ : یک شنبه 3 تير 1397 | 11:17 | نویسنده : محمود |

 

حملات موشکی و توپخانه ای نیروهای یمنی به مواضع متجاوزان واقع در خاک عربستان منجر به هلاکت تعدادی از نظامیان ارتش این کشور و عناصر وابسته به آن شد.

هلاکت نظامیان سعودی در حملات موشکی نیروهای یمنی به خاک عربستانبه گزارش حوزه تحولات منطقه گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛  یگان های ارتش و کمیته های مردمی یمن امروز یکشنبه 3 تیرماه موفق شدند با شلیک موشک های کاتیوشا و خمپاره مواضع نظامیان ارتش عربستان را در عسیر هدف قرار دهند.

بر اساس این گزارش، مواضع نظامیان سعودی در مناطق الخقاقه و العبادیه در جیزان و مناطق السدیس در نجران هدف قرار گرفته و تعدادی از این نظامیان به هلاکت رسیدند.

همچنین در جریان عملیات تک تیراندازهای یمنی دست کم ۲۲ مزدور ائتلاف سعودی از جمله نظامیان سودانی در جبهه های داخلی طی ۲ روز گذشته کشته شدند.

در ادامه این تحولات تعدادی از نظامیان ارتش عربستان در جریان حمله توپخانه ای نیروهای مقاومت به مواضع آنها در جبل قیس واقع در جیزان به هلاکت رسیدند.

انتهای پیام/


موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسب‌ها: پاتوق عسل-هلاک- نظامیان سعودی- حملات موشکی

تاريخ : یک شنبه 3 تير 1397 | 11:6 | نویسنده : محمود |

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در پیامی انتصاب حجت الاسلام ادیانی به سمت ریاست سازمان عقیدتی سیاسی ناجا را تبریک گفت.

سرلشکر باقری انتصاب رئیس جدید سازمان عقیدتی سیاسی ناجا را تبریک گفتبه گزارش حوزه  دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛  سردار سرلشکر پاسدار محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح امروز یکشنبه 3 تیرماه در پیامی انتصاب حجت الاسلام و المسلمین سید علیرضا ادیانی به سمت ریاست سازمان عقیدتی سیاسی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران که  با حکم مقام معظم رهبری و فرماندهی کل قوا امام خامنه ای (مدظله العالی) صورت گرفت را تبریک گفت.

متن پیام سرلشکر باقری به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

جناب حجت الاسلام والمسلمین حاج سید علیرضا ادیانی

با سلام و تحیات؛

حُسن اعتماد فرماندهی معظم کل قوا(مدظله العالی) در انتصاب جنابعالی به ریاست سازمان عقیدتی سیاسی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران که بیانگر تعهد،شایستگی و قابلیت های فکری و عملی آن برادر عزیز است را تبریک عرص می نمایم.

بی شک تجارب ارزنده سال ها تلاش و همت در مجموعه عقیدتی سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پشتوانه ارزشمند و رهگشایی برای تحقق انتظارات معظم له در ارتقای هوشیاری و بصیرت دینی و انقلابی آحاد کارکنان خدوم ناجا و خانواده های معظم آنان و نظارت بر پیاده سازی موازین شرعی در صحنه اجرای مأموریت‌های خطیر این نیرو و تعامل حکیمانه و اثربخش آن با جامعه و مردم خواهد بود.

موفقیت و سربلندی آن روحانی ارجمند در این مسئولیت مهم را تحت عنایات حضرت ولی عصر (عج) و تدابیر و منویات مقام معظم رهبری و فرماندهی کل قوا امام خامنه ای عزیز(مدظله العالی) از درگاه احدیت مسئلت می نمایم.

 رئیس ستاد کل نیروهای مسلح 

 سرلشکر پاسدار محمد باقری

انتهای پیام/


موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسب‌ها: پاتوق عسل- پیام-تبریک

تاريخ : یک شنبه 3 تير 1397 | 11:0 | نویسنده : محمود |

معاون اول رئیس جمهور گفت: آمریکایی‌ها به گمانشان یک جنگ اقتصادی جدی علیه ایران را آغاز کرده‌اند و تصورشان این است که اقتصاد ما را زمین‌گیر کنند.


آمریکایی‌ها به زعم خود جنگ اقتصادی را علیه ایران آغاز کردند/ تفکیک وزارتخانه‌ها مهمترین ابزار برای دولت در شرایط فعلی استبه گزارش خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور در صحن علنی امروز (یکشنبه 3 تیرماه) که به منظور ارائه نظر دولت درباره لایحه اصلاح ساختار دولت حضور یافته بود، گفت: تفکیک ساختار دولت از جهات مختلفی اکنون از فرصت‌های قطعی است که متأسفانه تاکنون درباره شرایط جدید کشورمان با مجلس و دولت صحبت شفافی نکرده‌ایم.

وی ادامه داد: شرایط جدید حتی برای مسئولان کشور ترسیم نشده و در جلسه‌ای که بعدا برگزار خواهد شد، درباره شرایط جدید صحبت خواهیم کرد.

جهانگیری تأکید کرد: آمریکایی‌ها به زعم خودشان یک جنگ اقتصادی جدی علیه ایران را آغاز کرده‌اند و تصورشان این است که موفق می‌شوند اقتصاد ما را زمین‌گیر کنند.

معاون اول رئیس جمهور بیان کرد: در وهله فعلی مسئولان کشور، نخبگان سیاسی و مردم باید در مقابل این توطئه بزرگ متحد باشند و برنامه‌ریزی کرده تا با افتخار و سربلندی از این برهه عبور کنیم.

وی با بیان اینکه اکنون به یک ساز و کار اقتصادی نیاز داریم، گفت: دو وزارتخانه‌ مورد بحث این لایحه از جهاتی برای کشور دارای اهمیت هستند و تفکیک وزارتخانه‌ها در دنیا از اختیارات شخص رئیس جمهور است.

جهانگیری تصریح کرد: برای هدف‌گیری اقتصادی کشور در بخش صنعت و بازرگانی نیازمند چابک‌سازی و سرعت عمل هستیم، اگر وزیر بخواهد به طور مشخص تنها به صنعت توجه کند، بخش بازرگانی دچار مشکل می‌شود و اگر هم بخواهد تنها به حوزه بازرگانی بپردازد، صنعت می‌خوابد.

معاون اول رئیس جمهور تأکید کرد: دومین هدف دشمن ضربه‌زدن به صنعت حمل و نقل کشور است و در اولین اقدام خود فروش هواپیماها را ممنوع کرد، مهمترین بخش که در شرایط فعلی می‌تواند برای کشور ایجاد اشتغال داشته باشد، بخش مسکن است.

وی خطاب به نمایندگان اظهار کرد: از شما می‌خواهم با رأی قاطع به تفکیک وزارتخانه‌ها رأی دهید و این مهمترین ابزار در دست دولت در شرایط فعلی محسوب می‌شود.

انتهای پیام/


موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسب‌ها: پاتوق عسل-برجامآمریکاه

تاريخ : یک شنبه 3 تير 1397 | 10:54 | نویسنده : محمود |
 

تاسیس دفتر نمایندگی اتحادیه اروپا در تهران دَرِ باغ سبزی برای تضمین های عملی است.

به گزارش خبرنگار سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، اخیرا دوباره اخباری مبنی بر بازگشایی یک دفتر در تهران به گوش  می رسد؛ دفتری که قرار است در آن دیپلمات‌های بلند پایه‌ای به نمایندگی از 28 کشور اروپایی در آن حضور داشته باشند. البته این برای اولین بار نیست که پس از امضای برجام  زمزمه بازگشایی دفتر نمایندگی اتحادیه اروپا  در تهران  مطرح می شود، در همین راستا  سال گذشته با سفر هیاتی 70 نفره از اتحادیه اروپا به تهران این خبر برای  چندمین بار  تمرکز  رسانه ها را به خود جلب کرد و  فرضیه بازگشایی این دفتر نمایندگی که از دوران اصلاحات کلید خورده بود، جدی تر شد.

ابهام در بازگشایی یک دفتر نمایندگی!

پس از سفر«فیل هوگان» کمیسیونر کشاورزی و توسعه روستایی اتحادیه اروپا  در آبان ماه سال گذشته و در دیداری که با  «اسحاق جهانگیری» معاون اول رییس جمهوری  داشت بار دیگر مساله دفتر اتحادیه در ایران برجسته شد،به طوریکه  کمیسیونر کشاورزی و توسعه روستایی اتحادیه اروپا، افتتاح دفتر را مساله‌ای سیاسی دانست که  از سوی «فدریکا موگرینی» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا به عنوان متصدی پیشبرد این امر پیگیری می شود.وی همچنین افزود: اتحادیه اروپا مایل است دفتری در تهران داشته باشد تا بتواند مفاد توافقنامه‌ها میان ایران و اتحادیه اروپا را بهتر و با سرعت بیشتری پیگیری کند.در مقابل  جهانگیری نیز با بیان اینکه این موضوع در حال حاضر در دستور کار وزارت امور خارجه ایران قرار گرفته و در حال بررسی است، اضافه کرد :«تاسیس دفتر اتحادیه اروپا در تهران می‌تواند به توسعه روابط کمک کند.»

پیش‌تر نیز اوایل خردادماه سال 96  و یک هفته پس از پیروزی «حسن روحانی» در انتخابات ریاست جمهوری، «دونالد تاسک» رییس شورای اروپا و «ژان کلود یونکر» رییس کمیسیون اروپا در نامه‌ای خطاب به روحانی ضمن تبریک موفقیت وی در انتخابات، از بازگشایی دفتر نمایندگی اتحادیه اروپا در تهران سخن به میان آوردند.سران اتحادیه در بخشی از پیام خود آورده بودند که «ما با تاکید بر تعهد بی چون و چرای اتحادیه اروپا به برجام- که دستاورد بزرگی در عرصه دیپلماسی چندجانبه محسوب می‌شود- آماده‌ایم که در مسیر اجرای کامل توافق هسته‌ای، به همکاری مؤثر خود ادامه دهیم. امیدواریم که در سال‌های پیش رو، شاهد پیشرفت بیشتری در روابط دوجانبه از جمله بازگشایی هرچه زودتر دفتر نمایندگی اتحادیه اروپا در تهران باشیم.»

 این تمایلات در زمانی مطرح شده بود که دونالد ترامپ رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا هنوز از برجام خارج نشده بود و اتحادیه اروپا با امید پایبندی واشنگتن به تعهداتش نسبت به حفظ دستاورد سیاسی خود خوش بین بود،اما اکنون نزدیک به دوماه است که ترامپ از برجام خارج شده و اروپا مانده با باری از تعهدات که باید تضمین های عملی را در قبال آنها بدهد.در این میان این سوال مطرح می شود در شرایط کنونی بازگشایی دفتر نمایندگی اتحادیه اروپا چه ضرورتی دارد؟ آیا بازگشایی این دفتر  ارتباطی با تضمین های عملی اتحادیه اروپا دارد؟

سمپات های اروپا  برای بازگشایی دفتر نمایندگی 

پس از منتهی شدن رفت و آمدهای دیپلماتیک دوساله به   توافقی تحت عنوان " برجام" که  بین ایران و کشورهای اروپایی،آمریکا،چین و روسیه به امضا رسید،28 عضو اتحادیه اروپا  پیش نویسی را تحت عنوان "سند راهبردی اتحادیه اروپا درباره روابط با ایران" را تصویب کردند که ریچارد هاویت به عنوان تنظیم کننده اصلی آن در سال 95گفت:«توافق هسته‌ای، یک نقطه عطف بود؛ هرچند که همه مشکلات ما با ایران درباره اسرائیل، دموکراسی و حقوق بشر حل نشده است...ما باید دفتر نمایندگی اتحادیه اروپا را در تهران افتتاح کنیم و گفت‌وگو درباره حقوق بشر در ایران را از سر بگیریم. اکنون اروپا در ایران نفوذ دارد ولی آمریکا از این نفوذ برخوردار نیست. ما می‌‌خواهیم از این اهرم استفاده کنیم و به جنگ در سوریه و یمن پایان دهیم و به سوی ساختار جدید امنیتی در خاورمیانه حرکت کنیم».علاوه بر این در مرداد سال گذشته بود که مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا "فدریکا موگرینی" در دیدار با"کمال خرازی" رئیس شورای راهبردی روابط خارجی  با بیان اینکه رشد بیش از ۷۰ درصدی روابط تجاری ایران و اتحادیه اروپا در سال گذشته میلادی، نوید بخش توسعه روابط است، از تمایل این اتحادیه به تاسیس نمایندگی در تهران گفت و افزود: احساس ما این است که همکاری‌ها باید ساختارمندتر باشد.

 

ابهام در بازگشایی یک دفتر نمایندگی!

 

پیرو این سمپات ها از سوی کشورهای قاره سبز برخی از رسانه‌های داخلی نیز  عنوان کردند: افتتاح دفتر اتحادیه اروپا در تهران به گسترش روابط اقتصادی و دیپلماتیک خواهد انجامید،اما خروج یکجانبه آمریکا از برجام به یکباره امید اروپایی‌ها را برای حفظ دستاورد سیاسی‌شان به یاس تبدیل کرد و در پی این دهن کجی ترامپ، قاره سبز نشینان تلاش کردند هر طور که شده حیثیت سیاسی خود را حفظ کنند و مانع از به ابتذال کشیدن هر نوع مذاکره وگفت و گو شوند. 

 دفتر نمایندگی، در باغ سبز اروپا برای تضمین عملی 

 در چند روز گذشته دوباره اروپایی ها سعی  کردند مسیری را برای بازگشت بگذارند و همه پل ها را خراب نکنند؛لذا بازگشایی دفتر نمایندگی اتحادیه اروپا  را این بار با عنوان تسهیل کننده تضمین های عملی برای  پسا خروج  مطرح کردند. در رابطه با همین مسئله شبکه خبری «یورونیوز»، به نقل از «آناگومز» نماینده پارلمان اروپا و اهل کشور پرتغال  گفت:ما با قوانین آقای ترامپ نیرومند نمی‌شویم، قوانینی که واضح و شفاف نیستند. اما چگونه می‌توان توافق هسته‌ای با ایران را حفظ کرد؟گومز افزود: یک ایده خوب این است که یک دفتر اتحادیه اروپا در ایران تاسیس شود.همچنین «کورنلیا ارنست»دیگر نماینده پارلمان اروپا و اهل آلمان نیز در زمینه حفظ برجام مدعی شد: تاسیس دفتر رسمی اتحادیه اروپا در تهران ایده‌ای خوب است،این نماینده آلمانی افزوده: این یک نشانه خوب خواهد بود و مهمترین مسائل این کشور را می توانیم ببینم.بنابراین به رغم روال گذشته  طی دو سال اخیر  این  اتحادیه اروپاست که می خواهد هر طور که شده  دفتری  را در تهران تاسیس کند و در این مدت نیز واکنش های داخلی به این موضوع  با جمله ای تحت عنوان "در دست بررسی است " بر روی خبرگزاری ها رفته است. 

 

ابهام در بازگشایی یک دفتر نمایندگی!

 

 در مورد  بازگشایی دفتر نمایندگی اتحادیه اروپا در تهران، سید داوود صالحی سفیر سابق ایران در اسپانیا در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان،  اظهار کرد: این بازگشایی از نظر دیپلماتیک منع چندانی ندارد چراکه  هر کشوری تلاش دارد ریشه های ارتباطی همواره حفظ شود،بنابراین تشکیل یک دفتر که شامل 28 عضو اتحادیه اروپاست از اساس نمی تواند چیز بدی باشد. وی ادامه داد: از آنجاییکه  ایران تجربه موفقی را در برجام نداشته است بنا به فرموده رهبر انقلاب اگر اتحادیه اروپا  می خواهد حسن نیت خود را نشان دهد  باید  به دور از یکجانبه گرایی تلاش هایش را  برای دخالت در امور داخلی ایران کنار بگذارد و از تکرار مسائل پوچی مانند حقوق بشر که در حقیقت جنبه سیاسی دارد، پرهیز کند.

سفیر سابق ایران در مادرید  همچنین گفت: با وجود اینکه  آمریکایی ها از ارتباط بین ایران و اتحادیه اروپا خشنود نیستند،ما باید از فرصت ها با توجه به خطوط قرمز و منافع ملی کشورمان  استفاده کنیم.  وی افزود:اگر اروپایی ها تضمین دهند دفترشان مرکز اپوزیسیون علیه ایران و کسانیکه خواهان براندازی هستند،تبدیل نشود  فرصت مناسبی برای تعاملات فرهنگی و اقتصادی فراهم می شود.صالحی تاکید کرد:وجود یک سفارت زمانی مهم تلقی می شود که روابط مستقل شود و از سایر موارد و دولتها تا ثیر نپذیرد،لذا  اگر اتحادیه اروپا بیاید و دفتری افتتاح کند و بعد از آن را  با فشار ترامپ  ببندد، کار سخیفی انجام داده است. 

 

سخن آخر

  باید اذعان کرد شاید  تاسیس دفتر نمایندگی اتحادیه اروپا در تهران  به لحاظ روابط دیپلماتیک  منعی نداشته باشد،زیرا  ایران همواره بر روابط صلح آمیز و دیپلماتیک تاکید دارد و از هر رفتار دوستانه‌ای استقبال می کند.اما  از زمانیکه بحث بازگشایی  این دفتر نمایندگی مطرح شده،عده‌ای آن را مهملی برای مداخله گری های بی مورد در زمینه حقوق بشر و سایر موارد دانسته اند؛ به طوریکه محمدجواد لاریجانی، رئیس ستاد حقوق بشر قوه قضاییه  در حاشیه نشست پلیس بین‌الملل ناجا با قضات و کارشناسان دادگستری، دفتر اتحادیه اروپا را با «لانه فساد» مقایسه کرده بود و گفته‌است:این دفتر اگر برای پیگیری موضوعات تجاری باشد مشکلی نیست ولی آن‌ها عنوان کردند که به دنبال تأسیس این دفتر می‌خواهند با مدافعان حقوق بشر و NGO های داخل کشورمان ارتباط نزدیک بگیرند تا از روند اجرای حقوق بشر در کشورمان اطمینان حاصل کنند لذا باید بدانند که دستگاه قضا قطعاً اجازه نمی‌دهد تا چنین لانه فسادی در ایران تأسیس شود." 

با تمام این تفاسیر به نظر می رسد اروپایی ها  تلاش دارند با مطرح کردن بازگشایی یک دفتر نمایندگی در تهران قصه تضمین ها را فیصله بدهد و با این کار عزم جدی اما پوشالی خود را برای حفظ برجام نشان بدهد.در این میان نکته  قابل تامل  این است  که بیشتر کشورهای اروپایی در تهران سفارتخانه دارند  و به خودی خود می توانند  تا حدودی روابط را تسهیل کند  چراکه   وجود همین سفارتخانه ها هم می تواند تضمین کننده عملی برای برجام باشد،لذا  به نظر می رسد  بازگشایی یک دفتر صرف نمی تواند مرهمی برای خروج آمریکا از برجام باشد.اگر  اروپایی ها  می خواهند اعتماد ایران برای ادامه حیات برجام  را کسب کنند باید تضمین های عملی، دقیق و صریح را در اختیار ایران قرار  بدهند.لازم به ذکر است همین سفارتخانه هایی که در تهران  زمانی تاسیس شده اند صاحبان شرکتهایی هستند که برای خروج از ایران صف کشیده اند پس وجود یک ساختمان صرف با چند کارمند نمی تواند دوای درد برجام بی جان شود. 


موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسب‌ها: پاتوق عسل-برجام

تاريخ : یک شنبه 3 تير 1397 | 10:51 | نویسنده : محمود |

مبارزان انصارالله یمن یک کشتی جنگی امارات را در سواحل بندر حدیده با موشک هدف قرار دادند.

حمله موشکی نیروهای یمنی به کشتی جنگی اماراتبه گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از شبکه تلویزیونی الجزیره، مبارزان انصار الله يمن اعلام کردند یک کشتی جنگی امارات را در سواحل بندر حدیده یمن با دو موشک هدف قرار داده اند.

خبرنگار شبکه تلویزیونی سی ان ان مستقر در وزارت دفاع آمریکا اعلام کرد: مسئولان آمریکایی شلیک مبارزان انصار الله به سوی کشتی جنگی امارات در دریای سرخ و وقوع آتش سوزی در آن را تأیید کردند.

انتهای پیام/


موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسب‌ها: پاتوق عسل-یمن

تاريخ : پنج شنبه 24 خرداد 1397 | 8:30 | نویسنده : محمود |

جنبش انصارالله یمن از پرتاب موشک بالستیک «بدر ۱» به سوی شهر نظامی الفیصل در جیزان عربستان خبر داد.

حمله موشکی انصارالله به شهر نظامی الفیصل در جیزان عربستانبه گزارش حوزه تحولات منطقه گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از خبرگزاری المسیره، نیروهای موشکی انصار الله امروز چهارشنبه یک موشک بالستیک بدر1 به سوی شهر نظامی الفیصل در جنوب عربستان در شهر جیران پرتاب کردند.

به گفته برخی منابع در نیروی انصارالله، این موشک به هدف خود در منطقه ابوعریش برخورد کرده است.

روزنامه سبق عربستان نیز مدعی شد که اهالی منطقه جیزان بامداد امروز صدای انفجار مهیبی را شنیدند که نتیجه برخورد موشک های سامانه دفاعی پاترویوت با موشک پرتابی انصار الله بوده است.

این حمله موشکی انصار الله به یک منطقه نظامی در عربستان تنها چند ساعت پس از هدف قرار دادن منطقه صنعتی جیزان بوده است.

انتهای پیام/


موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسب‌ها: پاتوق عسل- حمله موشک- یمن- شهر نظامی الفیصل -جیزان عربستان

تاريخ : چهار شنبه 23 خرداد 1397 | 11:29 | نویسنده : محمود |

جنگنده ها و ناوهای ائتلاف سعودی مناطقی را در جنوب استان الحدیده یمن هدف حملات دریایی و هوایی خود قرار دادند.

حملات هوایی و دریایی متجاوزان سعودی به جنوب الحدیدهبه گزارش حوزه  تحولات منطقه گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ جنگنده های ائتلاف متجاوز سعودی بامداد امروز چهارشنبه 23 خرداد هشت بار مناطق النخیله و قضبه واقع در جنوب الحدیده را هدف حملات وحشیانه خود قرار دادند.

بر اساس این گزارش حملات هوایی مذکور هم زمان با حمله ناوهای جنگی ائتلاف به مناطق مذکور واقع در بخش الدریهمی در جنوب استان الحدیده صورت گرفت.

گفتنی است که بندر الحدیده یکی از مهمترین بنادر یمن و در واقع تنها راه ارسال کمک های بشر دوستانه به مردم این کشور به شمار می رود و ائتلاف متجاوز سعودی قصد دارد با تسلط بر آن راه امداد رسانی به یمنی ها را بیش از پیش ببندد.

انتهای پیام/


موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسب‌ها: پاتوق عسل- حملات هوایی-دریایی- متجاوزان سعودی- جنوب الحدیده

تاريخ : چهار شنبه 23 خرداد 1397 | 11:27 | نویسنده : محمود |

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: دولت با عدم تشکیل جلسات ستاد هماهنگی اقتصاد مقاومتی، تخلف کرده است.

دولت در اجرای قانون اقتصاد مقاومتی تخلف کرده استبه گزارش خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، در جلسه علنی امروز چهارشنبه( 23 خرداد) و در جریان بررسی گزارش کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی در مورد نحوه اجرای قانون اقتصاد مقاومتی، نماینده دولت به بیان گزارشی در این باره پرداخت و در گزارش خود آماری از افزایش تولید در بخش‌های مختلف ارائه کرد و آن را در راستای اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی دانست.

لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی خطاب به این نماینده دولت، گفت: قرار بود جلسات هماهنگی اقتصاد مقاومتی با حضور معاون اول رئیس جمهور، معاون اول قوه قضاییه و نایب رئیس مجلس برگزار شود، اما چرا برگزار نشد؟

نماینده دولت در پاسخ به رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: این قانون در عمل اجرا شده است اما یک سری ابهامات داشت و مشخص نبود چه کسی مسئول این کار است و دبیرخانه باید در کجا تشکیل شود.

رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این بخش از اظهارات نماینده دولت گفت: قانون ابهام نداشته است و اعلام شده که ستادی با حضور معاون اول قوه قضاییه و قوه مجریه و همچنین نایب رئیس مجلس تشکیل شود و ا گر ابهام داشت باید در دو سه سال گذشته از ما سوال می‌کردید.

نماینده دولت در این باره اظهار کرد: برداشت دولت این بود که ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی، نهادسازی خوبی است که می‌تواند اهداف ستاد هماهنگی اقتصاد مقاومتی را محقق کند و ما این قانون را با دعوت از نایب رئیس مجلس و معاون اول قوه قضاییه اجرا کرده‌ایم.

لاریجانی با اشاره به اینکه توضیحات شما اشکال عدم اجرای قانون را رفع نکرده و تخلف صورت گرفته است، خاطرنشان کرد: در این باره صرفا در سطح قوه مجریه جلساتی تشکیل شده است اما قرار بود جلساتی برای هماهنگی قوا تشکیل شود و این قانون به دولت ابلاغ شده بود.

انتهای پیام/


موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسب‌ها: پاتوق عسل- دولت - اجرا- قانون اقتصاد مقاومتی- تخلف

تاريخ : چهار شنبه 23 خرداد 1397 | 11:24 | نویسنده : محمود |

می‌توان انتظار داشت از این پس تلاش داعش به جای تمرکز بر عملیات قهری اشغال زمین به طور صرف بر انجام عملیات تروریستی متمرکز شود.

به گزارش خبرنگار حوزه دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ از سال 2016 بود که تکفیری‌های داعش در مسیر شکست‌ها و عقب نشینی‌های پی در پی قرار گرفتند؛ تروریست‌هایی که روزی با حمایت محور غربی - عبری - عربی دست به هر جنایتی می‌زدند و به هیچ صراطی مستقیم نبودند. قرار بر آن بود داعش که زمانی پیش از اشغال مناطقی در عراق و سوریه، خلافت خود را پس از مرگ اولین سرکرده اش ابوعمر بغدادی و با روی کارآمدن ابوبکر البغدادی جهانی کند، اما رویای باطل داعش و اربابانش زیاد طول نکشید و این گروه تروریستی همزمان هم در عراق و هم در سوریه متحمل شکست‌های راهبردی متعددی شد و بسیاری از مناطق اشغالی پیشین خود را از دست داد.

پرچم‌های سیاه در قاره سیاه

داعش در عراق فلوجه، الرمادی، کرکوک، موصل و همه تصرفات خود را بطور کامل از دست داد. امروز در سوریه نیز اوضاع تکفیری‌ها چندان مساعد نیست و آنها از جهات مختلف تحت فشار هستند.

بعد از شکست‌های پی در پی در عراق و سوریه به نظر می‌رسد، فرماندهان داعش در رویکرد خود نسبت به فعالیت‌های تروریستی در خاورمیانه تجدید نظر کرده‌اند. به نظر می‎‌رسد با شکست داعش و از دست دادن مناطق تحت اشغالش در عراق و سوریه، تحرکات این گروه تروریستی نیز در دیگر مناطق از جمله افغانستان و شمال آفریقا بیش از این افزایش یابد. به احتمال زیاد اعضای وابسته به این گروه تروریستی تلاش خواهند کرد تا با استفاده از اوضاع نابسامان حاکم بر لیبی، مالی و سومالی پایگاه‌ها و مواضع جدیدی برای خود در قاره آفریقا ایجاد کنند.

 وجود خلأ امنیتی، وجود درگیری­ های داخلی، درگیر بودن کشور با بحران­ های ‌سیاسی و اقتصادی عمیق، غنی بودن کشور به لحاظ نفت و منابع معدنی، داشتن شرایط محیطی و جغرافیایی خاص همانند مناطق بیابانی، جنگلی، کوهستانی و صعب ­العبور، بی‌سوادی یا کم‌سوادی مردم آن کشور و تعلق‌ خاطر مردم آن کشور به اندیشه سلفیسم از ویژگی‌های جوامعی است که داعش در آن به راحتی بوجود می‌آید.

پرچم‌های سیاه در قاره سیاه

می‌توان انتظار داشت از این پس تلاش داعش به جای تمرکز بر عملیات قهری اشغال زمین، به طور صرف بر انجام عملیات تروریستی متمرکز شود

بزن در روی داعش در افغانستان

امروز پاکستان و افغانستان محتمل ترین مقاصد داعش پس از عراق و سوریه به نظر می‌رسند. با وجود این که داعش در افغانستان بیشترین عملیات خود را متوجه شیعیان این کشور کرده است، اما در دیگر مناطق افغانستان نیز با مخالفان سرسختی بنام طالبان روبرو است که در عمل پیشروی و اشغال زمین را برای داعش بسیار دشوار می‌کند. بیشتر فعالیت داعش در افغانستان تنها در دو ولایت از مجموع ۳۴ است و حداکثر موفقیت داعش در افغانستان تنها ایجاد سیاست وحشت و ناامنی می‌باشد که این سیاست نیز با گذشت زمان اهمیت خود را از دست خواهد داد.

پرچم‌های سیاه در قاره سیاه

به نظر می‌رسد پس از شکست مفتضحانه در خاورمیانه برای داعش ، مناطقی از آفریقا مطلوب خواهد بود که با بحران‌های امنیتی شدیدی دست به گریبان هستند. مصر، لیبی و تونس ۳ کشوری هستند که نشانه های ظهور داعش در آنها طی 3 سال اخیر پدیدار شده است، نیروهای ارتش مصر و لیبی بارها با تروریست های داعش درگیر شده اند. این درگیری ها به ویژه در مصر در منطقه سیناء و در مرزهای لیبی و مصر به ویژه پس از اعدام شهروندان قبطی مصر توسط داعش و انتشار فیلم ویدئویی آن شدت بیشتری داشته است. اگر برخی کشورهای شمالی آفریقا مانند مصر، تونس و مغرب را بدلیل حضور دولت در راس کار، کمی از خطر داعش دور بدانیم، در دیگر کشورها بویژه در منطقه ساحل و شاخ آفریقا خلا امنیتی مطلوب داعش وجود دارد و آب بسیار گل‌آلود است و شرایط مطلوب تکفیری ها برای ماهیگیری.

پرچم‌های سیاه در قاره سیاه

سومالی، اریتره، جیبوتی، بستر مناسب داعش برای ادامه حیات و فرار از خطر انقراض خواهد بود. با این حال در این کشورها نیز داعش مجبور به رقابت و شاید مبارزه با گروه‌های مانند خود از جمله القاعده، الشباب و بوکوحرام خواهد بود. هم داعش و هم القاعده در سومالی فعال هستند. اوضاع سومالی از وضعیت حاکم بر جیبوتی بسیار وخیم‌تر است. سازمان ملل متحد مدعی است که ۲۰ هزار سرباز حافظ صلح را مامور مقابله با گروه‌های تروریستی در سومالی کرده است، اما این مبارزه نه تنها تا کنون نتیجه‌ای در بر نداشته، بلکه وضعیت امنیت در این منطقه همچنان وخیم است.

 در سومالی گروه تروریستی الشباب به فعالیت مشغول است که در سال ۲۰۱۲ رسما با القاعده پیمان اتحاد امضا کرده است. داعش، الشباب و القاعده در کنار هم به احتمال زیاد ترکیب سختی از رقابت و جنگ‌های خونین را خواهند داشت، درست مثل شرایطی که امروز در سوریه بوجود آمده است و تکفیری‌ها به جان هم افتاده‌اند. 

در نیجریه، برخلاف دیگر کشورهای آفریقا که عرصه تاخت و تاز گروه‌ القاعده و گروه‌های وابسته به آن هستند، داعش از نفوذ زیادی برخوردار است. مخوف‌ترین گروه فعال تروریستی در آفریقا بوکوحرام است که در شمال شرقی نیجریه فعالیت می‌کند. رهبر گروه تروریستی بوکو حرام، ابوبکر شیکاو در مارس سال ۲۰۱۵ با "خلیفه" گروه تروریستی "داعش"، ابوبکر البغدادی، پیمان مودت امضا کرد که بعد از مدتی این دوستی به دشمنی تبدیل شد.

پرچم‌های سیاه در قاره سیاه

اهداف داعش از ورود به قاره سیاه

داعش با سیطره بر حوزه دریای مدیترانه می تواند درآمدهای ترانزیت کسب کند و روند ارسال سلاح و تجهیزات مورد نیاز خود در مناطق مختلف خاورمیانه را تسهیل کند.

 تاراج منابع نفت و گاز و انرژی در خاورمیانه، از اهداف اصلی داعش است و کشورهای لیبی و مصر از این قاعده مستثنی نیستند، درست مثل بلایی که داعش بر سر چاه‌های نفت کرکوک آورد.

تمایل داعش برای سیطره بر کانال استراتژیک سوئز و منطقه سیناء بر کسی پوشیده نیست، یکی از حیاتی ترین مناطق در مبادلات تجاری جهان محسوب می شود منطقه ای که دروازه دریای سرخ به روی دریای مدیترانه است.

پرچم‌های سیاه در قاره سیاه

شواهد نشان می‌دهد که داعش و حامیانش در پی این هستند که جبهه تازه‌ای در شمال آفریقا باز کنند که علاوه بر کاهش فشار بر آنها در سوریه و عراق، واکنشی به شکست‌های پیاپی این گروه در غرب آسیا است. از این روی داعش سعی می‌کند نیروهای مخالف خود را وارد جنگ فرسایشی کند که در پاسخ به جنگ فرسایشی این گروه در سوریه است؛ پس تصادفی نیست که داعش ابتدا فعالیت خود را به سیناء مصر و پس از آن به لیبی، سپس تونس و دیگر کشورهای شمال آفریقا منتقل کرده و به خیال خودش زمین بازی را تغییر دهد.

داعش می‌خواهد با گسترش نفوذ خود در شمال آفریقا خود را یک قدرت جهانی معرفی کند! و خود را بی نیاز از حمایت مالی و تسلیحاتی برخی کشورهای حامیش نشان دهد، اما همگان می‌دانند که داعش تنها یک گربه است که اَدای شیر را در می‌آورد، گربه‌ای که به مفتضحانه ترین شکل ممکن از عراق و سوریه و با دستان خالی مردمانش طرد شد. 

انتهای پیام/


موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسب‌ها: پاتوق عسل-داعش-پرچم سیا

تاريخ : چهار شنبه 23 خرداد 1397 | 11:21 | نویسنده : محمود |
 

گروه تروریستی داعش ۳۰ سرکرده فراری از جنگ خود را در مرز سوریه و عراق با شلیک گلوله کشت و جنازه‌های آنان را درون رود فرات انداخت.

داعش ۳۰ سرکرده خود را در مرز سوریه و عراق اعدام کردبه گزارش حوزه  تحولات منطقه گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از خبرگزاری المعلومه، قطری العبیدی، فرمانده حشدالشعبی استان الانبار عراق اعلام کرد: گروه تروریستی داعش ۳۰ نفر از سرکرده‌های خود را در منطقه هجین در مرز سوریه و عراق به دلیل فرار و عقب نشینی در مواجهه با نیرو‌های سوری اعدام کرد.

وی گفت: تروریست‌های داعش این عناصر را در مقابل جمعی از سایر عناصر و سرکرده‌های باقی مانده در مناطق مرزی با شلیک گلوله اعدام کردند و جنازه‌های آنان را به رود فرات انداختند.

این فرمانده حشدالشعبی افزود: جنایتکاران داعش با حملات هوایی جنگنده‌های عراقی به مواضعشان در منطقه مرزی هجین شکست سختی خورده اند.

انتهای پیام/


موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسب‌ها: پاتوق عسل-داعش

تاريخ : چهار شنبه 23 خرداد 1397 | 11:19 | نویسنده : محمود |

 

یوسف الناصری با اشاره به اینکه در حال حرکت به سمت تشکیل یک ارتش مقاوم جهانی هستیم، بر لزوم حذف رژیم‌های خودباخته‌ای همچون عربستان از معادلات منطقه‌ای تأکید کرد.

ارتش جهانی مقاومت تشکیل خواهد شدبه گزارش حوزه  تحولات منطقه گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ «یوسف الناصری» معاون دبیرکل مقاومت اسلامی النُجَباء شامگاه سه شنبه 22 خرداد به دعوت المیادین در استودیوی پخش این شبکه حضور یافت و به سؤالات پاسخ گفت.

حجت‌الاسلام والمسلمین «یوسف الناصری» درباره انتخابات پارلمانی عراق اظهار کرد: ما به‌عنوان النُجَباء وارد معرکه انتخابات نشدیم، ولی از سیستم سیاسی عراق دفاع می‌کنیم و در عین حال خواستار مقابله با فساد و گزینش افراد صالح هستیم. ضمن اینکه با سیاستمداران داعشی که از تروریسم حمایت و آن را به کشور وارد کردند مبارزه می‌کنیم.

وی با اشاره به مباحث گسترده در خصوص احتمال تقلب در انتخابات، آن را نشانگر وسعت فساد در لایه‌های میانی سیاستمداران دانست و افزود: متاسفانه حدود ۶۰ درصد از مردم برای مجازات کردن سیاستمداران حاکم، از مشارکت در انتخابات خودداری کردند. ما خواستار یک حرکت مردمی انقلابی برای پاکسازی دولت هستیم زیرا افراد فاسد، نابودی را برای عراق به ارمغان خواهند آورد و به همین دلیل باید ریشه‌کن شوند.

عضو ارشد مقاومت اسلامی النُجَباء اعلام کرد: ما از هر شخصیت شریفی که برای نخست‌وزیری مطرح شود پشتیبانی می‌کنیم، ولی فرد مشخصی را در نظر نداریم.

الناصری در بخش دیگری از گفت‌وگو با المیادین، قرار گرفتن نام نُجَباء در لیست سیاه شیطان بزرگ [آمریکا] را مایه افتخار توصیف و تأکید کرد: ما جزئی از «محور شریفان» هستیم که در یک نبرد بزرگ برابر محور شر که جهان را به نابودی کشیده است، قرار گرفته‌ایم.

وی با تأکید بر اهتمام شیعیان عراق به راهبرد وحدت، خاطرنشان کرد: ما برای آزادی مناطق اهل‌سنت ۱۰۰ روحانی شیعه تقدیم کردیم، در حالی که حتی یک روحانی سنی برای آزادی این مناطق شهید نشد. این امر نشانگر ایثارگری حقیقی و وحدت وانسجام همه مذاهب عراق است.

معاون دبیرکل النُجَباء در امور تقریب ادامه داد: آرزو دارم که حشد شعبی ارتش اصلی عراق شود و ارتش فعلی نیز به آن ملحق شود، زیرا این گروه قدرت فراوانی دارد و برخی از صنایع نظامی ما از صنایع وزارت دفاع عراق هم پیشرفته‌تر است.

شیخ یوسف الناصری همچنین در رابطه با محور مقاومت اظهار کرد: در حال حاضر این محور با مرکزیت ایران شکل گرفته است و شاهد حرکت به سمت تشکیل یک ارتش مقاوم جهانی هستیم که باید غیرمسلمانان و غیرعرب‌ها نظیر کوبا، ونزوئلا، آمریکای لاتین و آفریقا نیز به آن بپیوندند.

وی اضافه کرد: همانگونه که امام خمینی (ره) خواستار تشکیل حزب مستضعفان برای آزادی قدس بود، گام اول برای رهایی فلسطین، تشکیل یک ارتش جهانی است که همه آزادگان جهان در آن عضو شوند. نُجَباء هم جزئی از محور مقاومت است و افتخار می‌کند در هر جا که مقاومت ضروری بداند، حضور یابد.

رئیس اتحادیه علمای مسلمین عراق ادامه داد: حالا محور مقاومت با رهبری انقلاب اسلامی ـ به‌ویژه سپاه پاسداران ـ و مشارکت تمام گروه‌های مقاومت اسلامی شکل گرفته است، ولی دولت‌های منطقه مانع فعالیت این گروه‌ها هستند. ما باید این نظام‌های خودباخته در برابر اسرائیل را از معادله خارج کنیم.

الناصری به‌صورت مشخص رژیم آل‌سعود را هدف انتقاد قرار داد و گفت: عربستان که از همه گروهک‌های تروریستی پشتیبانی می‌کند، به نیابت از صهیونیست‌ها با ملت یمن می‌جنگد و از تغییرات دموکراتیک در منطقه جلوگیری می‌کند، مانع اصلی در برابر حرکت به سمت آزادی فلسطین است.

این مقام بسیج مردمی عراق افزود: اغلب رژیم‌های عربی، آماده آزادسازی فلسطین نیستند و شاید ناگزیر شویم برخی از آنها را ساقط کنیم. البته ریشه مشکلات در منطقه آل‌سعود است که از صهیونیست‌ها هم خطرناکترند. ما برای اینکه همزمان با قدس شریف بتوانیم در مکه و مدینه نماز بخوانیم، باید نظام عربستان را ساقط کنیم.

شیخ یوسف الناصری در پایان گفتگو با المیادین تأکید کرد: ۹۹ درصد مسلمانان، وهابیت را جزئی از اسلام نمی‌دانند. آنها دست‌پرورده صهیونیست‌ها، انگلیس و آمریکا هستند و هزینه کشتار اهل‌سنت در جهان را تقبل کردند.

انتهای پیام/


موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسب‌ها: پاتوق عسل-معاون دبیرکل نُجَباء- ارتش جهانی مقاومت

تاريخ : چهار شنبه 23 خرداد 1397 | 11:17 | نویسنده : محمود |
کمالوندی در گفتگوی تفصیلی با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح کرد؛

سخنگوی سازمان انرژی اتمی آخرین برنامه‌های سازمان متبوعش در صورت خروج از برجام را تشریح کرد.

به گزارش  خبرنگار سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب در مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) (14 خرداد) به سازمان انرژی اتمی دستوراتی را دادند و مسئولان این سازمان را موظف کردند به سرعت آمادگی های لازم را برای رسیدن به ۱۹۰ هزار سو (البته فعلاً در چارچوب برجام) فراهم آورند، از این رو با توجه به اهمیت موضوع هسته ای کشورمان و آینده برجام و همچنین برنامه های سازمان انرژی اتمی به گفتگو با بهروز کمالوندی‌ سخنگوی این سازمان پرداختیم.

در بخشی از این گفتگو کمالوندی به موضوع آغاز غنی سازی در فردو پس از برجام و ورود به مرحله ساخت رآکتور اراک در آینده نزدیک اشاره و تاکید کرد اگر قرار باشد از برجام‌ خارج شویم ماشین‌های جدید را در نطنز نصب می‌کنیم و سایت را توسعه می‌دهیم و برنامه‌های بسیار دیگری نیز داریم.

مشروح این گفتگو را در ادامه می خوانید: 

بهروز کمالوندی سخنگوی سازمان انرژی اتمی در ابتدای مصاحبه درباره برنامه سازمان انرژی اتمی در احیای فردو‌ پس از خروج از برجام‌ اظهار کرد: مقامات ارشد نظام و هیئت‌ نظارت بر برجام‌ درباره‌ احیای فردو‌ خارج از بر‌جام تصمیم می گیرند.

وی در ادامه افزود: اما فعلاً مقام معظم رهبری دستور داده اند، برنامه‌ها در چارچوب‌ برجام انجام شود و زمانیکه‌ ایشان دستور دهند برنامه‌های خارج از برجام‌ برای احیای فردو‌ را اعلام می‌کنیم‌.

**آغاز غنی سازی در فردو پس از خروج از برجام**

کمالوندی‌ در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه آیا فردو‌ پس از بر هم خوردن برجام‌ به وضعیت‌ قبل از توافق هسته‌ای برمی‌گردد گفت: احیای فردو‌ یعنی غنی سازی و در حال حاضر غنی سازی در آنجا انجام نمی‌شود و بعد از خروج از برجام‌ با تصمیم مسئولین‌ ارشد نظام غنی سازی دوباره‌ در فردو‌ آغاز می‌شود.

**به زودی وارد مرحله ساخت رآکتور اراک می شویم**

سخنگوی سازمان انرژی اتمی درباره مذاکرات چین و ایران نسبت به ساخت رآکتور‌ اراک‌ گفت: ما چندین قرارداد‌ داشته‌ایم که الان عملیاتی شده و مراحل مختلف طراحی مفهومی، پایه و تفصیلی انجام شده و بعد از آن مرحله ساخت آغاز خواهد شد.

ب

وی با تأکید بر اینکه ما از ابتدا اصرار داشتیم همه مراحل را خودمان انجام دهیم البته می‌توانستیم‌ همه اقدامات برای ساخت رآکتور‌ اراک را به چینی‌ها بسپاریم‌ افزود: خوشبختانه بر اساس زمانبندی‌ تاکنون خوب پیش رفته‌ایم و مرحله تفصیلی‌ از طرف ما به پایان رسیده و به طرف چینی تحویل داده شده است که بعد از تأیید آنها ظرف 2 الی 3 ماه آینده وارد مرحله بعدی یعنی ساخت و تجهیز خواهیم شد.

** خروج از برجام تاثیری در مذاکرات ساخت رآکتور اراک ندارد**

کمالوندی‌ در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه آیا بر هم خورد برجام‌ تأثیری در این مذاکرات می‌گذارد گفت: بر اساس قطعنامه‌ شورای امنیت 2235 قراردادهایی‌ که بر اساس بر‌جام تأیید و مراحلش‌ طی شده است بر اساس عرف‌ بین‌المللی تحت تأثیر قرار نمی‌گیرد از طرفی ما با طرف چینی سر و کار داریم و بعید است آنها تحت تأثیر اقدامات آمریکا قرار بگیرند.

سخنگوی سازمان انرژی اتمی‌ ادامه داد: تاکنون طرف چینی به پایبندی‌ بر تعهداتش‌ تأکید کرده و در این پروژه‌ مصمم‌ است و آخرین موضعی‌ که گرفتند در دیدار با آقای روحانی نسبت به تعهداتشان‌ در برجام از جمله این قراردادها‌ تأکید کرده‌اند و مشکلی در مسیر بازطراحی‌ نیست.

** وضعیت رآکتور اراک پس از خروج از برجام**

وی در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه آیا بر هم خورد برجام‌ در وضعیت رآکتور‌ اراک تغییری ایجاد می‌کند؟ اظهار کرد: ما قصد داریم از طریق بازطراحی‌ برنامه‌ها را پیش ببریم‌ تا رآکتور‌ جدیدی داشته باشیم اما این امکان را هم داریم که به پروژه قدیم نیز برگردیم‌ چراکه قبلاً آن را انجام داده‌ایم و نقشه‌های طراحی آن را داریم و در مدت کوتاهی می‌توانیم مخزن‌ را بسازیم.

کمالوندی‌ با تأکید بر اینکه اگر بخواهیم می‌توانیم به شرایط قبل از برجام برگردیم‌ ادامه داد: اما اکنون به دلیل پیشرفت‌هایی که داشته‌ایم در صدد هستیم تا به صورت بازطراحی‌ فعالیت داشته باشیم‌ البته طبق تصمیمات مسئولان ارشد نظام می‌توانیم پس از بر هم خوردن برجام‌ رآکتور‌ اراک را هم در صورت ضرورت به وضعیت قبل از برجام برگردانیم‌.

** تغییر وضعیت نطنز پس از خروج از برجام**

سخنگوی سازمان انرژی اتمی‌ درباره تغییر‌ وضعیت نطنز‌ پس از بر هم خورد برجام‌ گفت: اکنون در نطنز‌ حدود 6 هزار ماشین کار می‌کند و اگر قرار باشد از برجام‌ خارج شویم ماشین‌های جدید را نصب می‌کنیم و سایت را توسعه می‌دهیم و برنامه‌های بسیار دیگری نیز داریم. ما در سازمان انرژی اتمی خود را برای هر شرایطی آماده‌ کرده‌ایم و فقط منتظر دستور هستیم تا بر اساس آن اقدام کنیم‌.

ب

**تولید ماشین برای کارهای تحقیقاتی **

وی در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه برای رسیدن به 190 هزار سو نیاز‌ به سالن مونتاژ سانتریفیوژ‌ داریم‌ تاکنون‌ چه اقداماتی برای تحقق این امر انجام شده است؟ گفت: ما سالهاست‌ روی سالن‌های مونتاژ‌ سانتریفیوژ کار کرده‌ایم اما آنها را بطور کامل تمام نکرده‌ایم زیرا نیازی نداشتیم و قرار بود در سالهای نزدیک به سال هشتم‌ برجام‌ که به آنها نیاز داریم ، آنرا تکمیل کنیم.

کمالوندی‌ افزود: ما نمی‌خواهیم در این سالن‌های مونتاژ سانتریفیوژ‌ فعلا سانتریفیوژی تولید کنیم بلکه آنها را داریم و فقط در نظر داریم آنها را تکمیل و راه اندازی کنیم که البته بخش عمده کار آنها انجام شده است و اگر هم شروع به تولید ماشین کنیم فعلا برای پاسخگوئی به نیازهای تحقیقاتی خواهد بود تا مخالف برجام‌ نباشد اما اگر از برجا‌م خارج شویم اینها می‌توانند با تمام ظرفیت‌ کار تولید سانتریفیوژهای پیشرفته را آغاز کنند.

**منتظر نتایج جلسات کمیسیون مشترک هستیم**

سخنگوی سازمان انرژی‌ اتمی‌ درباره جلسات کمیسیون مشترک‌ گفت: منتظر هستیم دوستان ما در وزارت خارجه‌ نتایج این نشست‌ها را به دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی و هیئت نظارت بر برجام‌ منتقل کنند تا در نهایت هیئت نظارت بر مبنای مقتضیات‌ تصمیم بگیرد و به ما ابلاغ شود.

** استاندارد دوگانه‌ غرب**

وی درباره رفتار دوگانه غرب‌ نسبت به برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز ما و برنامه هسته‌ای – نظامی رژیم صهیونیستی‌ گفت: غرب استاندارد دوگانه‌ای نسبت به برنامه هسته‌ای ما و اسرائیل‌ قائل است. غربی‌ها به رژیم صهیونیستی‌ خرده نمی‌گیرند و حتی کمکشان‌ نیز کرده‌اند و بدون کمک غرب و آمریکا این رژیم نمی‌توانست به سلاح‌ هسته‌ای برسد.

سخنگوی سازمان انرژی‌ اتمی در ادامه افزود: ما در مناسبت‌های مختلف این موضوع را مطرح کرده‌ایم و گفته‌ایم نمی‌شود نظارتی بر فعالیت های هسته‌ای رژیم صهیونیستی‌ که متاسفانه با اهداف نظامی دنبال می شود وجود نداشته باشد.

ب

** منطقه عاری‌ از سلاح اتمی!**

کمالوندی‌ با بیان اینکه ایران از مدتها قبل مبتکر منطقه غرب آسیای عاری از سلاح اتمی‌ بوده است گفت: این موضوع هر سال در شورای امنیت و آژانس بین‌المللی انرژی‌ اتمی مطرح می‌شود که اسرائیل‌ مانع تحقق این است که منطقه عاری‌ از سلاح اتمی ایجاد شود البته هیچ وقت آنها انکار نکردند که اسرائیل سلاح اتمی ندارد اما در مقابل نیز به آنها خرده‌ای هم نمی‌گیرند.

وی با اشاره به اینکه همواره شاهد رفتار دوگانه‌ غرب بوده‌ایم و راه چاره آن این است که در صدد اصلاح نظام بین‌المللی برآیند تصریح کرد: در جاهایی‌ که غربی‌ها نفوذ‌ کرده‌اند باید این نفوذ آنها کاهش یابد‌ تا کشورهایی که می‌خواهند مستقل باشند از حقوق خودشان‌ برخوردار شوند.

**جلوگیری از نفوذ غربی ها در سازمان های بین المللی**

سخنگوی سازمان انرژی اتمی با تأکید بر اینکه تنها زمانیکه جلوی نفوذ آنها در سازمان‌های بین المللی گرفته شود، می‌توان به اینگونه سازمانها اتکا‌ کرد ادامه داد: در موردی مانند تجاوز عربستان به یمن باید سازمان‌های بین‌المللی ورود پیدا می‌کردند و وظیفه‌ خودشان که صلح و امنیت بین‌المللی است را اجرا می‌کردند نه اینکه بر اساس رابطه‌ و منافعشان با موضوعات برخورد کنند.

**برخورد سیاسی آژانس!**

کمالوندی‌ در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه کنفرانس‌ عمومی آژانس قرار است در شهریور ماه با موضوع برنامه هسته‌ای اسرائیل برگزار شود به نظر شما این کنفرانس می‌تواند در جهت محدودیت و نظارت برنامه‌ هسته‌ای – نظامی این رژیم نتایجی در بر داشته باشد؟ گفت: رژیم صهیونیستی‌ تاکنون قبول نکرده که تأسیسات هسته‌ای خود را تحت نظارت قرار دهد و در بحث منطقه عاری از سلاح هسته‌ای برخورد سیاسی داشته و سعی کرده از آن با بهانه‌هایی که مطرح میکند، فرار کند.

سخنگوی سازمان انرژی‌ اتمی تصریح کرد: جنبش عدم تعهد و برخی کشورهای اسلامی خواهان این هستند که این رژیم فعالیت‌های هسته‌ای‌ اش را تحت نظارت آژانس قرار دهد اما نهایتا آژانس با یک برخورد سیاسی از کنار این موضوع می‌گذرد.

کمالوندی افزود: آژانس فقط آقای آمانو‌ نیست بلکه مجموعه‌ای هستند از کشورها و شورای حکام که مانند شورای امنیت که 5 کشور دارای حق وتو‌ در آن نشسته اند در آژانس رفتار می کنند، چرا که بودجه اصلی آژانس به وسیله آنها تأمین می‌شود که موجب می شود سیاست‌های خودشان را به آژانس‌ دیکته ‌کنند از این رو بر اساس تجربیات گذشته بعید است از این نشست‌ مطلب خاصی بیرون بیاید‌ و تا زمانیکه ساختار جهانی تغییرات اساسی نکند اتفاق خاصی نمی‌افتد و تا آن زمان نباید انتظار داشت که سازمان‌ها موضع‌ محکمی که با منافع قدرتها باشد را بگیرند.


موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسب‌ها: پاتوق عسل-غنی سازی

تاريخ : چهار شنبه 23 خرداد 1397 | 11:14 | نویسنده : محمود |
خبرگزاری میزان: سخنگوی ارتش یمن اعلام کرد که نیروهای نظامی و مردمی این کشور عربستان را وارد یک جنگ فرسایشی کرده اند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری میزان؛ سرتیپ شرف غالب لقمان، در گفت وگو با خبرگزاری اسپوتنیک روسیه با اشاره به اینکه نیروهای ارتش و کمیته های مردمی وابسته به انصار الله موفق شدند عربستان را در جنگی فرسایشی در یمن وارد کنند افزود: نیروهای ما پس از توافقاتی که با برخی از قبایل یمنی داشتند از برخی مناطق جنوبی عقب نشستند.

لقمان افزود: ما بر اساس راهبرد جدید، در استقرار نیروهایمان در برخی مناطق جنوبی تجدید نظر کردیم به همین منظور دشمن مناطق معینی از جنوب کشور را هدف قرار داد.

سخنگوی ارتش یمن ادامه داد: ارتش راهبردش را برای مقابله با دشمن تغییر داده است.

این مقام نظامی  ارتش یمن با بیان اینکه از مرحله دفاع مستقیم به جنگ فرسایشی و طولانی مدت روی آورده است گفت: این روند نیازمند تاکتیک ها و راهبردهای جدیدی است تا بتوان با اعتماد به آنها دشمن را وارد جنگ فرسایشی کرد،البته میان ما و دشمن ما از نظر امکانات نظامی تفاوت زیادی وجود دارد.

وی درباره عقب نشینی نیروهای ارتش یمن از مناطقی در جنوب گفت: بر اساس توافقی که با قبایل و مسئولان محلی داشتیم از بسیاری از مناطق جنوبی خارج شدیم؛ این کار بر اساس درخواست قبایل بود، آنان خواستند مسئولیت دفاع از این مناطق را خودشان بر عهده داشته باشند.


موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسب‌ها: پاتوق عسل - یمن ، ارتش ، داعش ، منصور ، هادی ، سعودی ، انصارالله ، فرسایشی- ,

تاريخ : چهار شنبه 28 مرداد 1394 | 7:57 | نویسنده : محمود |

نیروهای مردمی عراق

در عملیات آزادسازی فلوجه و الرمادی اعلام شد؛

ادامه موفقیت‌های نیروهای عراقی و تلفات سنگین داعش

خبرگزاری تسنیم: رسانه‌های عراقی از دستاوردو موفقیت جدید در عملیات نیروهای امنیتی و داوطلب مردمی برای پاکسازی فلوجه و الرمادی از لوث تروریست‌های تکفیری و تلفات سنگین آنها خبر دادند.

 

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، سخنگوی رسمی عملیات مشترک(نیروهای امنیتی و داوطلب مردمی) عراق تاکید کرد ضربات کوبنده ای و بزرگی به تروریست‌های داعشی وارد شد و نیروهای عراقی صدها بمب را کشف و خنثی کردند.

"یحیی رسول" به الفرات گفت نیروهای نظامی و مردمی توانستند ضربات کوبنده ای به تروریست‌های داعشی در داخل فلوجه وارد کنند و صدها بمب هم در الرمادی و فلوجه کشف و خنثی شد.

وی افزود نیروهای نظامی بر اساس محورهای ترسیم شده حرکت می کنند و زیباترین حماسه‌ها را در برابر تروریست‌های تکفیری خلق می کنند و توانسته‌اند تلفات سنگینی به دشمن در غرب الرمادی وارد کنند.

این سخنگو تصریح کرد نیروهای امنیتی و داوطلب مردمی همچنان به عملیات پاکسازی فلوجه از لوث تروریست‌ها ادامه می‌دهند.

وی ضربات کوبنده و کارساز به تروریست‌های داعشی را نتیجه یک عملیات دقیقی دانست که منجر به فروپاشی باندهای داعشی می‌شود.

آغاز عملیات نظامی پاکسازی اطراف سامراء

از سوی دیگر الفرات از آغاز عملیات نیروهای امنیتی و نیروهای داوطلب مردمی برای پاکسازی روستاهای اطراف جزیره سامراء خبر داد.

در بیانیه فرماندهی نیروهای مشترک(امنیتی و داوطلب مردمی) آمده است که نیروهای ارتش، داوطلب مردمی، پلیس فدرال، یگان مبارزه با تروریسم و بخش‌های دیگر، عملیات آزادسازی تمام روستاهای جزیره سامراء از اشغال تروریست‌های داعشی را آغاز کرده اند در همان ساعات نخست این عملیات، خسارت‌ها و  تلفات سنگین به دشمن وارد کردند و همچنان به پیشروی خود در این عملیات برای پاکسازی  تمام روستاهای اطراف جزیره سامراء‌ادامه می‌دهند.

خبر دیگر اینکه نیروهای امنیتی عراق یک دستگاه خودرو بمبگذاری شده را در منطقه المشکات در غرب کربلای معلی کشف و راننده آن را  دستگیر کردند.


موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسب‌ها: پاتوق عسل - داعش-

تاريخ : چهار شنبه 28 مرداد 1394 | 7:56 | نویسنده : محمود |

صفحه قبل 1 2 3 صفحه بعد

.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • وب سیمز
  • وب هواداران حمید عسکری
  • وب حرم 72
  • وب ترینر گیم